Bo midt i Høje Taastrups nye, attraktive bydel

Book en personlig fremvisning

København H. kun et kvarter væk 

Med kun 4 minutters gang til Høje Taastrup station, ligger Københavns pulserende byliv kun 15 minutters togtur fra dit hjem. Nyd alle storbyens goder og træk dig tilbage i dit nye, eksklusive hjem med masser af plads, en overskuelig husleje og fantastiske fællesarealer lige ved hånden. Læs mere om fordelene ved at flytte til A13 herunder.

Her er dine pelsede familiemedlemmer velkommen

Her er dine pelsede familiemedlemmer velkommen

Vi forstår vigtigheden af at skabe et hjem, hvor både mennesker og kæledyr kan trives, derfor har vi ingen begrænsning på størrelsen, og du har tilladelse til at have to husdyr i din lejlighed. Så tag dine bedste firbenede venner med dig, og lad dem også nyde det fantastiske A13-miljø. 

Nem adgang til et væld af indkøbsmuligheder

Smagfulde oplevelser

Med Høje Taastrup som din nærmeste bydel kan du glæde dig over et bredt udvalg af supermarkeder, der ligger inden for rækkevidde. Desuden har du det populære shoppingcenter, City2, i nærheden, hvor du kan finde et væld af butikker, spisesteder og underholdning. 

A13 er det ideelle udgangspunkt for din rejse

Tæt på alt du behøver

Med et busstoppested placeret lige uden for bygningen, har du nem adgang til offentlig transport, der kan tage dig til alle hjørner af byen. Og hvis du foretrækker at tage toget, er Høje Taastrup Station kun 4 minutters gåtur væk.

Prisvenlig parkering i indendørs parkeringshus

Undgå daglig spildtid

Med 52 tilgængelige parkeringslicenser i det tilstødende parkeringshus, kan du nemt sikre dig en parkeringsplads lige ved siden af dit hjem. Vores samarbejde med APCOA gør det hurtigt og problemfrit at få en parkeringslicens for kun 600 DKK pr. måned. 

Fællesområder, designet til at skabe nære relationer 

Et sted du vil blive boende

Oplev de dejlige fællesområder i A13, der skaber samhørighed og trivsel. På tagterrasserne kan du hygge dig med naboerne og deltage i fælles aktiviteter som plantedyrkning og afslapning. Altangangene giver dig mulighed for at indrette med krukker og en lille stol, og de kan blive mødesteder med naboerne eller en forlængelse af din lejligheds liv og stil. 
Bo i et hjem, der er skabt med omtanke for planeten

Bo i et hjem, der er skabt med omtanke for planeten

Bæredygtighed er hjørnestenen i A13. Fra valget af materialer til energiforsyning og affaldshåndtering, er vi dedikerede til at skabe en bæredygtig livsstil for vores beboere. Vi tror på, at vores handlinger i dag vil forme en mere bæredygtig fremtid for os alle. 

Nysgerrig på at høre mere om boligerne i A13?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få en personlig fremvisning? Så kontakt vores Boligkonsulenter fra Core Bolig, som står klar til at hjælpe dig videre.

Nysgerrig på at høre mere om boligerne i A13?